JOULUN TAIKAA

Joulu on uskollinen ja niin on myös Porvoon JouluTaika! Mikäli jouluikävä käy sietämättömäksi, voit nauttia JouluTaika-lehden pdf-versioista näillä sivuilla ympäri vuoden.

Painettu joululehti ilmestyy marraskuun loppupuolella. Tänä vuonna vuorossa on yhdeksäs JouluTaika.

JouluTaika on jaossa useissa noutopisteissä Porvoossa aina joulunaikaan, mm: Kauppakeskus Lundi, Taidetehdas, Porvoon museo, Pääkirjasto, Kevätkummun kirjasto ja Gammelbackan kirjasto.

JouluTaika on myös verkossa: www.joulutaika.fi. Seuraamme Porvoon joulua marraskuusta alkaen. Suosituilla sivuilla saat laajaa, tehokasta näkyvyyttä.

Ilmoittajat tavoittavat JouluTaika-lehden välityksellä vähintään 50000 lukijaa Porvoon, Askolan, Pukkilan, Loviisan, Sipoon ja Itä-Helsingin alueella. Painettu lehti on ilmaisjakelu kotitalouksiin.

Kysy lisää ilmoituksista ja markkinointiyhteistyöstä:
Srba Lukic puh. 0400 707097

Juttu- tai menovinkistä voit kertoa puhelimitse 040-7078197, päätoimittaja Tuula Lukic.

Julkaisemme joka vuosi kattavan tapahtumakalenterin, jota päivitetään netissä koko joulukauden www.joulutaika.fi -sivuilla.

Tämä lehti säilytetään ja sen artikkeleista nautitaan yli sesongin.

Alla edellisten vuosien joulutaikaa. Porvoon joululehti on luettavissa pdf-muodossa vuosilta 2011, 2016, 2017 ja 2018 (linkit kuvien alareunassa).

Joulutaika. Joulun taika. Porvoon joulu. Joulu Porvoossa. Porvoon joulutapahtumat. Porvoon joululehti. Joulun taikaa Porvoossa.

Comments are closed.