JOULUN TAIKAA

Joulu on uskollinen ja niin on myös Porvoon JouluTaika! Mikäli jouluikävä käy sietämättömäksi, voit nauttia JouluTaika-lehden pdf-versioista näillä sivuilla ympäri vuoden.

Vuonna 2020 juhlistamme 10-vuotista JouluTaikaa!

Osallistu kirjoituskilpailuun 31.8.2020 mennessä, katso ohjeet: Lennätä meille tarinasi.

Painettu Porvoon joululehti ilmestyy seuraavan kerran marraskuun 2020 loppupuolella. Tänä vuonna vuorossa on kymmenes JouluTaika! Tervetuloa juhlistamaan kanssamme vuosikymmenen joulua, niin lukijat kuin yhteistyökumppanit!

Porvoon JouluTaika 2019 kansikuvassa Päivi Karjala
pdf 2019

JouluTaika on jaossa useissa noutopisteissä Porvoossa aina joulunaikaan, mm: Kauppakeskus Lundi, Taidetehdas, Porvoon museo, Pääkirjasto, Kevätkummun kirjasto ja Gammelbackan kirjasto.

JouluTaika on myös verkossa: www.joulutaika.fi. Seuraamme Porvoon joulua marraskuusta alkaen. Suosituilla sivuilla saat laajaa, tehokasta näkyvyyttä.

Ilmoittajat tavoittavat JouluTaika-lehden välityksellä vähintään 40000 lukijaa Porvoon, Askolan, Pukkilan, Loviisan ja Sipoon alueella. Painettu lehti on ilmaisjakelu kotitalouksiin.

Kysy lisää ilmoituksista ja markkinointiyhteistyöstä:
Srba Lukic puh. 0400 707097

Juttu- tai menovinkistä voit kertoa puhelimitse 040-7078197, päätoimittaja Tuula Lukic.

Julkaisemme joka vuosi kattavan tapahtumakalenterin, jota päivitetään netissä koko joulukauden www.joulutaika.fi -sivuilla.

Tämä lehti säilytetään ja sen artikkeleista nautitaan yli sesongin.

Alla edellisten vuosien joulutaikaa. Porvoon joululehti on luettavissa pdf-muodossa vuosilta 2011, 2016, 2017 ja 2018 (linkit kuvien alareunassa).

Joulutaika. Joulun taika. Porvoon joulu. Joulu Porvoossa. Porvoon joulutapahtumat. Porvoon joululehti. Joulun taikaa Porvoossa.

Comments are closed.