Nyt on oikea aika hankkia ilmalämpöpumppu

CoolerMan Oy:ltä energiatehokkaimmat ja moderneimmat ratkaisut nopealla asennuksella!

Ilmalämpöpumpun hankkiminen ei ole enää päätös, jota kannattaa siirtää. CoolerMan Oy tarjoaa juuri sinulle sopivan ratkaisun, joka on paitsi energiatehokas, myös moderni ja esteettisesti miellyttävä. CoolerMan Oy:n edustamat Mitsubishi Electric -lämpöpumput ovat markkinoiden ehdotonta huippua ja suunniteltu kestämään pohjolan olosuhteissa.

Mitsubishi Electric -lämpöpumppu CoolerMan

Säästöä, ekologisuutta ja parempi sisäilma

Ilmalämpöpumpulla on saavutettavissa jopa 1:5 hyötysuhde, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä lämmityskuluissa. Käytännössä sen avulla on mahdollista vähentää lämmityskustannuksia jopa 55 % verrattuna öljy- tai suorasähkölämmitykseen. Takaisinmaksuaika on lyhentynyt huomattavasti viime vuosien aikana, tehden investoinnista entistä houkuttelevamman. Ilmalämpöpumput parantavat myös sisäilman laatua ja vähentävät kosteuden sekä homeen riskiä.

Esteettinen ja mukautuva ulkonäkö

CoolerManin innovaatiot eivät rajoitu pelkästään teknologiaan. He modifioivat ulkoyksiköt, esimerkiksi maalaamalla, integroiden ne sulavasti osaksi rakennuksen ulkoasua. Tämä yksityiskohtainen huomio ulkonäköön on osa heidän laadukasta palveluaan.

Uuden sukupolven tekniikka

Tekniikan edistysaskeleet viimeisen kymmenen vuoden aikana ovat olleet merkittäviä. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat tehokkaasti jopa -25°C lämpötilassa, ja ne ovat yhä suositumpia myös viilennyskäytössä. Sisäyksiköiden design on huolella suunniteltu, ja etäohjaus on nykyään vakiovaruste, mikä lisää käyttömukavuutta. Monet pumput pystyvät myös säätämään älykkäästi itse itseään huoneen käytön mukaan. Toimitusjohtaja Sebastian Oksanen uskoo, että ala kehittyy edelleen, mutta jo nyt CoolerMan tarjoaa parhaat mahdolliset ratkaisut nykyaikaisiin koteihin.

Miksi juuri nyt kannattaa tehdä päätös?

Kysyntä kasvaa, ja asennusjonot voivat venyä talviajan kahdesta viikosta kesään mentäessä jopa neljään kuukauteen. Nyt on optimaalinen aika varata asennus, erityisesti kerrostaloille ja taloyhtiöille. CoolerMan tarjoaa nopean ja ammattitaitoisen asennuksen, varmistaen, että lämpöpumppusi on käyttövalmis mahdollisimman pian.

”Pienellä investoinnilla saat suuria säästöjä ja lisäät asumismukavuutta. Älä odota, vaan toimi nyt – varaa asennuksesi ja liity tyytyväisten CoolerMan-asiakkaiden joukkoon! Tule Raksa Porvoo 2024 -tapahtumaan 13.-14.4. osastollemme keskustelemaan lisää ja tutustumaan tarjontaamme”, sanoo Sebastian Oksanen.

Katso YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Nq7c0o7CrHs

Comments are closed.