Ideasta toteutukseen: Itä-Uudenmaan suurimmat rakennusmessut tulevat taas!

Oman kodin merkitys on korona-aikana saanut aivan uusia ulottuvuuksia. Aikaa on hyödynnetty rakentamalla, remontoimalla ja sisustamalla. Etätyö on muuttanut kotia ja muuttaa yhä. Monet ovat vaihtaneet asuntoa.

Lukemattomat asumisen ideat odottavat vielä toteutumistaan. Ne odottavat vaihtoehtojen kartoittamista ja ahaa-elämyksiä messuilla sekä kypsyttelyä asiakkaan tarpeita ymmärtävän ammattilaisen kanssa.

Uusimaa Areena Raksa
Uusimaa Areena on avara ja korkea tila ja lattia on tekonurmea. Kuva Rakennusmessuilta juuri ennen ovien avautumista v. 2019.

Itä-Uudenmaan Rakennusmessut tutkii ja tuo esiin kaikki sokkelista kattoon, sisustuksesta puutarhaan, arkkitehdistä putkimieheen ja rahoittajasta kiinteistövälittäjään. Messuilla nähdään niin suuria kuin pienempiäkin rakennusalan ammattilaisia. Mukana näytteilleasettajina ovat muun muassa viemäriputkien saneerauksen asiantuntijayritys Picote sekä Euroopan laajuinen konevuokrauskonserni Ramirent (kuvissa yllä vuoden 2019 messuilla).

Odotus palkitaan

Pääsemme pitkän odotuksen jälkeen vihdoin tapaamaan toisiamme kasvotusten. Tulevaisuus ja rokotekattavuus luo toivoa ja odotamme kävijämäärän olevan yhtä suuri kuin edellisellä kerralla, hipoen 6000 kävijää. Noudatamme viranomaisten ajankohtaisia ohjeistuksia ja seuraamme tiiviisti tilannetta.

”Järjestelyt etenevät suunnitellusti ja optimistisissa merkeissä. Menneestä vuodesta huolimatta tai siitä johtuen ihmiset ovat nälkäisiä tapahtumille, sekä järjestäjät, osallistujat että kävijät. On mahtavaa, että näinkin pitkän tauon jälkeen pystymme jälleen olemaan ihmisten keskuudessa”, kertoo tuottaja Srba Lukic.

Tapahtuma järjestetään Uusimaa Areenalla Porvoon Kokonniemessä la-su 16.-17.10.2021 klo 10-16. Tule mukaan ammattilaisjoukkoon kertomaan tuotteistasi ja palveluistasi sekä löytämään uusia ideoita kotiisi!

Yleisölle ilmainen sisäänpääsy.

Mikäli olet kiinnostunut myyntipaikasta, otathan yhteyttä.

Myynnin yhteyshenkilöt:

Toni Nyström puh. 040 152 1314

Srba Lukic puh. 0400 707 097

raksa@tid.fi

RAKSA Porvoo tunnelmia vuodelta 2019. Porvoon Energia mukana myös tänä vuonna.

Comments are closed.