Palloilua Kokonniemessä

Kokonniemen palloiluhallin laajennustöiden valmistuminen on ajoittunut täydellisesti syksyn treenikauden kynnykselle.

Uusimaa Areenan avajaisia juhlistettiin vasta vuosi sitten Jump In! –tapahtuman merkeissä. Nyt porvoolaiset toivotetaan jälleen sankoin joukoin mukaan tähän liikunnalliseen tapahtumaan 8.9.2019 ja samalla tutustumaan entistäkin parempaan palloiluhalliin.

Kesällä toteutettu 197 000 euron laajennustyö on tuonut tullessaan uudet sosiaalitilat, kaksi pukuhuonetta vessoineen, varastotilaa sekä toimistot FC Futura Junioreiden (FCFJ) ja Uusimaa Areenan käyttöön.

Lähes 24 prosenttia kuluista syntyi vesi- ja viemäriliittymään liittymisestä. Enää ei tarvitse jonotella bajamajoihin.

  • Ero vuoden takaiseen on iso. Laajennus parantaa palvelua ja asiakastyytyväisyyttä, sillä onhan veden saannilla valtava merkitys, iloitsee Kokonniemen Palloiluhalli Oy:n toimitusjohtaja Toni Nyström.
Toni Nyström Uusimaa Areena

Jump In –tapahtuman lisäksi Uusimaa Areenalla järjestetään jälleen myös Rakennusmessut maaliskuussa 2020.

  • Nämä kaksi hyvin erilaista tapahtumaa tavoittavat erinomaisesti omat kohderyhmänsä, ja uskon, että niistä kehittyy seuraavien vuosien aikana Porvoon suurimpia yleisötapahtumia. Ne tuovat lisäarvoa ja myönteistä näkyvyyttä niin meille kuin Porvoon kaupungille ja järjestäjätaholle, TIDmedialle.

Jalkapallosta golfiin

Palloiluhalli on vuoden mittaan ehtinyt jo täyttää monet toiveet ja odotukset. Alun perin hallihanke lähti liikkeelle Toni Nyströmin, Janne Rannan ja FC Futura Junioreiden hallituksen yhteistyöllä.

  • Palloilulajeilla oli hallille selkeä tarve. Tekonurmella näkee nyt palloilijoita aina 3-vuotiaista aikuisiin. Pääsääntöisesti täällä pelataan jalkapalloa, rugbyä ja amerikkalaista jalkapalloa. Lisäksi meillä on toiminnallinen alue, jota vuokraamme seuroille, personal trainereille ja liikunnanohjaajille, Toni Nyström kertoo.

Monilla urheiluseuroilla on toiminnallisella alueella vakiovuorot syksystä kevääseen. Alue on suunniteltu nimenomaan sillä tarkoituksella, että joukkueellinen voi treenata yhdellä kertaa.

Eivätkä ideat tähän lopu, vaan hallin toimintaa kehitetään edelleen. Syyskuussa alkavat ryhmäliikuntavalmennukset yksityisille ja yrityksille ja myöhemmin syksyllä golfvalmennukset, kunhan uusi golfseinä valmistuu.

Toni Nyströmin taustalta paljastuu omaakin peliuraa maajoukkue-jenkkifutarina. Yrittäjäksi ryhtymisen jälkeen on aktiivinen urheilu jäänyt vähemmälle ja kolme lasta pitävät huolen miehen muusta vauhdista. Kenties heidät nähdään yhdessä perhefutiksessa, joka alkaa Uusimaa Areenalla syksyllä.

Porvoolaisittain palloiluhallille ei olisi voinut ajatella parempaa sijaintipaikkaa kuin Kokonniemi, jossa on runsas keskittymä urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Uusimaa Areena, Jääkiekkotie 4, Porvoo

  • Tekonurmikenttä: 60 x 44 m
  • Toiminnallinen alue: 400 m2 (kuntosalin osuus 120 m2)
  • Hallin ulkomitat: 76 x 52 m
  • Hallin omistaa Kokonniemen Palloiluhalli Oy
  • www.uusimaaareena.fi

Teksti: Tuula Lukic, Jump In -tapahtumalehti elokuu 2019

Kuvat: Srba Lukic

Comments are closed.