JOULUN TAIKAA

Joulu on uskollinen ja niin on myös Porvoon JouluTaika! Mikäli jouluikävä käy sietämättömäksi, voit nauttia JouluTaika-lehden pdf-versioista näillä sivuilla ympäri vuoden.

Vuonna 2020 juhlistimme 10-vuotista JouluTaikaa!

Painettu Porvoon joululehti ilmestyi 18.11.2020. Vuorossa oli jo kymmenes JouluTaika! Kiitos lukijoille ja yhteistyökumppaneille!

Porvoon JouluTaika 2020

Lehdissämmekin vierailleen Joulupukin oli määrä saapua joulukuussa Porvoon kirjastoille lukemaan lapsille Porvoon JouluTaika -lehden kirjoituskilpailun parhaita tarinoita. Lukuhetket jouduttiin kuitenkin perumaan koronatilanteen vuoksi. Onneksi parhaimpia satuja voi kuunnella iki-ihanan joulupukin lukemina Youtubessa: Taikatarinat Joulupukin kanssa.

JouluTaika on joka vuosi jaossa useissa noutopisteissä Porvoossa aina joulunaikaan, mm: Taidetehdas, Porvoon museo, Runeberginkoti, pääkirjasto, Kevätkummun kirjasto ja Gammelbackan kirjasto.

JouluTaika on myös verkossa: www.joulutaika.fi. Seuraamme Porvoon joulua marraskuusta alkaen. Suosituilla sivuilla saat laajaa, tehokasta näkyvyyttä.

Ilmoittajat tavoittavat JouluTaika-lehden välityksellä vähintään 40 000 lukijaa Porvoon, Askolan, Pukkilan, Loviisan ja Sipoon alueella. Painettu lehti on ilmaisjakelu kotitalouksiin.

Kysy lisää ilmoituksista ja markkinointiyhteistyöstä:
Srba Lukic puh. 0400 707097

Juttu- tai menovinkeistä voit kertoa puhelimitse 040 7078197, päätoimittaja Tuula Lukic.

Julkaisemme joka vuosi kattavan tapahtumakalenterin, jota päivitetään netissä koko joulukauden www.joulutaika.fi -sivuilla.

Tämä lehti säilytetään ja sen artikkeleista nautitaan yli sesongin.

Alla edellisten vuosien joulutaikaa. Porvoon joululehti on luettavissa pdf-muodossa vuosilta 2011, 2016, 2017, 2018 & 2019 (linkit kuvien alareunassa).

Joulutaika. Joulun taika. Porvoon joulu. Joulu Porvoossa. Porvoon joulutapahtumat. Porvoon joululehti. Joulun taikaa Porvoossa.

Comments are closed.