Monipuolisuus valttia

Lukiolainen uskoo yritteliäisyyteen.

Askolan lukion opiskelija Kyösti Romppanen

Tulevaisuuden työ voi olla jotain ihan uudenlaista. Askolan lukion opiskelija Kyösti Romppanen uskoo, että tärkeintä on olla yritteliäs ja hankkia monipuolista kokemusta

Kyösti Romppanen TID-haastattelussa

Kuvalinkistä YouTube-haastatteluun!

Minulle tulevaisuuden työ voisi olla jollain kehittyvällä alalla, vaikka videota tai sosiaalista mediaa, Askolan lukiossa opiskeleva Kyösti Romppanen sanoo.

Romppanen uskoo, että yritteliäisyys, aktiivisuus ja monipuolinen työkokemus auttavat parhaiten tulevaisuuden työelämässä eteenpäin.

Taidetehtaalla 6.2. pidetyssä nuorten rekrytapahtuma Duunitehtaasssa mukana ollut Romppanen tietää, mistä puhuu. Hän tekee lukion ohella kahta osa-aikaista työtä myynnin parissa ja on kokonaisuuteen tyytyväinen.

Saan koulun ohella työkokemusta ja uskon, että sitä kautta löytää oman jutun, hän sanoo.

Teksti: Leena-Kaisa Laakso Kuvat: Sara Lukic

TIDmedia rekrytoimassa Duunitehtaalla 6.2.2018

Yllä olevasta kuvalinkistä siirtyy Porvoon Ohjaamon videohaastatteluun.

Duunitehtaalla Porvoossa 6.2.2018 oli tarjolla runsaasti työpaikkoja, ja kävijöitä virtasi päivän mittaan työnhaussa edellisvuosien tapaan useita tuhansia. TIDmedia rekrytoi henkilöä verkkoviestintään TID Business Forum -tapahtuman markkinointiin. Olemme myös avoimia alle 18-vuotiaan koululaisen tai opiskelijan työllistämiseen avustaviin tehtäviin. Lahjakkaita hakijoita oli Duunitehtaalla paljon!

 

 

 

Tulevaisuuden työstä keskustellaan myös Tid Business Forumin nuorisopaneelissa Taidetehtaan Tehdassalissa perjantaina 9.3. klo 14. Osallistu samalla arvontaan. Voit voittaa BioRexin leffaliput tai Powerin polkupyörän!

Paneelikeskustelun alustuksen Unelmista totta! pitää Taloudellisen tiedotustoimiston johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen. Mukana keskustelemassa ovat Jukka Erätuli (luova johtaja, Work Pilots), Niko Laurila (valokuvaaja, nuori yrittäjä), Jonna Jukkola (abiturientti, Linnankosken lukio) ja Paavali Kukkonen (asiantuntija työn murros, Sitra).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Pöytävarauksella varmistat parhaan paikan ja sujuvan tarjoilun (maksullisia), lisätiedot puh. 044 980 5510 (arkisin klo 10-15) tai tidforum(at)tuulet.fi

TID Business Forum TID Media Café 8.-10.3.2018

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä

Voit käyttää näitä HTML -avainsanoja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>