Messulehti virittää pihatunnelmiin

Huhtikuussa 2024 järjestettävien Raksa Porvoo -messujen teemana on toiminnalliset ja toimivat pihat. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa ratkaisut ja ideat kauniin ja viihtyisän sekä aktiviteetteja tarjoavan pihan luomiseen.

Voit virittäytyä pihatunnelmiin jo ennen tapahtumaa messulehden parissa. Itäväylän julkaisema Raksa-Porvoo -lehti herättelee inspiraatiota pihan uudistamiseen ja antaa konkreettisia ratkaisuja pihan toiminnallisuuden parantamiseen.

Julkaisu sisältää piha-alan uusimpia innovaatioita, vinkkejä ammattilaisilta unelmien pihan luomiseen ja eväät luoda pihasta unelmapaikka, jossa elämä on kaunista, viihtyisää ja toimivaa. Lehti on myös oivallinen paikka mainostajalle, joten tutustu mediakorttiin.

Messulehti ilmestyy 3.4.2024 Itäisen Uudenmaan alueella ja sen jakelumäärä on noin 33 000 kappaletta. Lisäksi messulehdestä tehdään digitaalinen näköisversio.

Raksa Porvoo – Asumisen ja Rakentamisen messut järjestetään 13.-14.4.2024 la-su klo 10-16 Uusimaa Areenalla. Sisäänpääsy on ilmainen. Lue lisää ohjelmasta.

Raksa Porvoo 13.-14.4.2024

Comments are closed.