Natura – Kävijöille

Natura Messut
TULOSSA 2023

Luonnon monimuotoisuus ja vastuulliset valinnat ovat keskiössä Natura Messuilla Porvoon Kokonniemessä ensi vuonna. 

Mukana tulee olemaan laaja kattaus yhteisöjä ja yrityksiä luonnonsuojelutoimijoista riistanvalvojiin ja retkeilykaupoista matkailupalveluntuottajiin. 

Näytteilleasettajien lisäksi luvassa on paljon muuta ohjelmaa, kuten paneelikeskusteluja aikamme polttavista puheenaiheista sekä mielenkiintoisia aktiviteetteja. 

Tule messuille hakemaan ideoita jokapäiväiseen vastuullisempaan elämään ja tutustumaan kestävää kehitystä edistävään toimintaan!

Päivämäärä tarkentuu pian.

Natura Messujen päätavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä jakamalla tietoutta ekologisista ja kestävistä ratkaisuista ja palveluista. Messuille tullaan verkostoitumaan, keräämään tietoutta eri alojen toiminnasta, hakemaan ideoita jokapäiväiseen ympäristöystävällisempään elämään sekä tukemaan Suomessa toimivia järjestöjä ja yrityksiä missiossaan kohti monimuotoista ja kestävämpää tulevaisuutta.

Ekologisuus, vaikuttaminen & universalismi ovat arvoja, joiden ympärille tapahtuma rakentuu. Missiomme on luoda polku kohti eettisempää ja vahvempaa tulevaisuutta ympäristöä kunnioittavin keinoin. Visionamme on entistä vastuullisempi Suomi, jonka luonto ja voimavarat ovat turvattuja myös jälkipolvillemme. 

PANEELIT

Paneeleihin saattaa tulla muutoksia. Aikataulu tarkentuu lähempänä.

Kalastus ja vesistöjen hyvinvointi

metsäpaneeli

Uhanalaisten metsälajien elinympäristön suojeleminen

metsästyspaneeli

Metsästys ja siihen liittyvät konfliktit

matkailupaneeli

Vastuullinen matkailu

YHTEYSTIEDOT

Johanna Lukic
Projektipäällikkö

044 980 5510
johanna.lukic@tid.fi

Retkipaikka logo

Comments are closed.