Kävijöille

natura2022

Natura Messut 27.-28.8.2022
la-su klo 10-16
Uusimaa Areena Porvoo

Luonnon monimuotoisuus ja vastuulliset valinnat ovat keskiössä Natura Messuilla Porvoon Kokonniemessä elokuun viimeisenä viikonloppuna. 

Mukana on laaja kattaus yhteisöjä ja yrityksiä luonnonsuojelutoimijoista riistanvalvojiin ja retkeilykaupoista matkailupalveluntuottajiin. 

Näytteilleasettajien lisäksi luvassa on paljon muuta ohjelmaa, kuten paneelikeskusteluja aikamme polttavista puheenaiheista sekä mielenkiintoisia aktiviteetteja. 

Tule messuille hakemaan ideoita jokapäiväiseen vastuullisempaan elämään ja tutustumaan kestävää kehitystä edistävään toimintaan! Lauantaina vietetään myös Suomen luonnon päivää ja Porvoossa on viikonlopun aikana paljon muuta tapahtumaa, joten kesän viimeistä viikonloppua päästään viettämään monipuolisesti.

Natura Messujen päätavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä jakamalla tietoutta ekologisista ja kestävistä ratkaisuista ja palveluista. Messuille tullaan verkostoitumaan, keräämään tietoutta eri alojen toiminnasta, hakemaan ideoita jokapäiväiseen ympäristöystävällisempään elämään sekä tukemaan Suomessa toimivia järjestöjä ja yrityksiä missiossaan kohti monimuotoista ja kestävämpää tulevaisuutta.

Ekologisuus, vaikuttaminen & universalismi ovat arvoja, joiden ympärille tapahtuma rakentuu. Missiomme on luoda polku kohti eettisempää ja vahvempaa tulevaisuutta ympäristöä kunnioittavin keinoin. Visionamme on entistä vastuullisempi Suomi, jonka luonto ja voimavarat ovat turvattuja myös jälkipolvillemme. 

PANEELIT

Kalastus ja vesistöjen hyvinvointi

Lauantai
13:00-13:30

Uhanalaisten metsälajien elinympäristön suojeleminen

Lauantai
14:00-14:30

Metsästys ja siihen liittyvät konfliktit

Sunnuntai
13:00-13:30

Vastuullinen matkailu

Sunnuntai
14:00-14:30

YHTEYSTIEDOT

Johanna Lukic
Projektipäällikkö

044 980 5510
johanna.lukic@tid.fi

Comments are closed.