Natura – Näytteilleasettajille

natura messut

Natura Messut

TULOSSA 2023

Luonnon monimuotoisuus ja vastuulliset valinnat tulevat olemaan keskiössä Natura Messuilla Porvoon Kokonniemessä ensi vuonna. 

Mukana tulee olemaan laaja kattaus yhteisöjä ja yrityksiä luonnonsuojelutoimijoista riistanvalvojiin ja retkeilykaupoista matkailupalveluntuottajiin. 

Näytteilleasettajien lisäksi luvassa on paljon muuta ohjelmaa, kuten paneelikeskusteluja aikamme polttavista puheenaiheista sekä mielenkiintoisia aktiviteetteja. 

Natura Messujen päätavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä jakamalla tietoutta ekologisista ja kestävistä ratkaisuista ja palveluista. Messuille tullaan myymään, verkostoitumaan, keräämään tietoutta eri alojen toiminnasta, hakemaan ideoita jokapäiväiseen ympäristöystävällisempään elämään sekä tukemaan Suomessa toimivia järjestöjä ja yrityksiä missiossaan kohti monimuotoista ja kestävämpää tulevaisuutta. Paikalle odotetaan viikonlopun aikana 10 000 kävijää pääasiassa Uudenmaan alueelta. 

Ekologisuus, vaikuttaminen & universalismi ovat arvoja, joiden ympärille tapahtuma rakentuu. Missiomme on luoda polku kohti eettisempää ja vahvempaa tulevaisuutta ympäristöä kunnioittavin keinoin. Visionamme on entistä vastuullisempi Suomi, jonka luonto ja voimavarat ovat turvattuja myös jälkipolvillemme. 

Paneelikeskusteluja tullaan käymään koko viikonlopun ajan ja mukana keskustelemassa on lukuisia asiantuntijoita monista eri järjestöistä ja muista organisaatioista. Mikäli sinulla on sanottavaa ja haluat osallistua itseäsi koskettavaan paneeliin, olethan yhteydessä tapahtuman Projektipäällikköön.

PANEELIT

Kalastus ja vesistöjen hyvinvointi

Uhanalaisten metsälajien elinympäristön suojeleminen

Metsästys ja siihen liittyvät konfliktit

Vastuullinen matkailu

YHTEYSTIEDOT

Johanna Lukic
Projektipäällikkö, yhteistyökumppanuudet

044 980 5510
johanna.lukic@tid.fi

Srba Lukic
Myynti

0400 7070 97
srba.lukic@tid.fi

Tuula Lukic
Laskutus

040 707 8197
tuula.lukic@tid.fi

Comments are closed.