Natura Messut

natura2022

Natura Messut, la-su 27.-28.8.2022, tuo yhteen luontoon ja vastuullisuuteen suuntautuvat yritykset ja organisaatiot täysin uudella konseptilla. Messuilla tullaan esittelemään vastuullisten yritysten toimintaa, palveluita ja ekologisia ratkaisuja niin tuottajien kuin kuluttajien keskuudessa. Kestävään kehitykseen keskittyvä suurtapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa kesällä 2022 Porvoon Uusimaa Areenalla pilottihankkeena ja se tuo yhteen organisaatiot luonnonsuojelutoimijoista riistanvalvojiin ja retkeilykaupoista matkailupalveluntuottajiin. Mikäli pilottihanke nähdään onnistuneeksi, tapahtuma siirtyy ensi vuonna Helsinkiin entistä suurempana.  

Natura Messujen päätavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä jakamalla tietoutta ekologisista ja kestävistä toimista, tuoden yhteen suuren määrän teeman alle lukeutuvia organisaatioita. Messuille tullaan verkostoitumaan, keräämään tietoutta eri alojen toiminnasta, hakemaan ideoita jokapäiväiseen ympäristöystävällisempään elämään sekä tukemaan Suomessa toimivia järjestöjä ja yrityksiä missiossaan kohti monimuotoista ja kestävämpää tulevaisuutta. Paikalle odotetaan viikonlopun aikana 10 000 kävijää pääasiassa Uudenmaan alueelta. 

Arvot ovat Natura Messuille ehdottoman tärkeitä, ja kuvastavat hyvin messujen sisältöä ja tavoitteita. ”Ekologisuus, vaikuttaminen & universalismi” ovat sanoja, joiden ympärille tapahtuma rakentuu. Missiomme on luoda polku kohti eettisempää ja vahvempaa tulevaisuutta, ympäristöä kunnioittavin keinoin. Visionamme on entistä vastuullisempi Suomi, jonka luonto ja voimavarat ovat turvattuja myös jälkipolvillemme. 

Messuille haetaan teemalle tärkeitä yhteistyökumppaneita, joilla on samat arvot, visio ja tavoitteet kuin tuottajalla. Pyrimme saamaan mukaan toimintaan organisaatioita, joilla on vahva ääni Suomen luonnon tukemisessa. 

Olennainen osa tapahtumaa tulee olemaan paneelikeskustelut, joissa asiantuntijavieraat ja yhteistyökumppanit keskustelevat aikamme tärkeistä aiheista. 

Oheispalveluihin haemme yhteistyökumppaniksi muun muassa catering yritystä, jonka arvot kohtaavat kanssamme. Lähiruoka ja eettisyys täytyvät olla ravintoloitsijalle ykkössijalla. Tapahtumassa tarjoiltavan ruuan on vastattava näkemyksiimme näiltä osin ja annoksissa on oltava nämä teemat havaittavissa sekä ulkoisesti että raaka-aineissa.  

Hinnasto

Osallistumisehdot

Ilmoittautumislomake

naturayhteystiedot

Johanna Lukic
Projektipäällikkö
johanna.lukic@tid.fi
044 980 5510

Comments are closed.