Oma Maa Mansikka -tapahtuma

Sadonkorjuufestivaali 4.10.2020

Mikkelinpäivänä, sadonkorjuukauden loppuessa, Porvoon Uusimaa Areenalla järjestetään tapahtuma, jossa maataloustuottajat ja kuluttajat löytävät toisensa. Olit sitten viljelijä, yrittäjä, käsityöläinen tai kiinnostunut lähialueesi tuotannosta, tapahtuma on juuri sinua varten!

Oma Maa Mansikka -tapahtuma on lähituottajien sekä kuluttajien kohtaamispaikka. Kuluttajatkin toivovat nyt lähellä tuotettua ruokaa, laadukkaita kotimaisia palveluita ja eettisesti valmistettuja tuotteita. Epävarmojen aikojen keskellä kotimaisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Me voimme vaikuttaa siihen, että työpaikat säilyvät Suomessa. Jos jokainen suomalainen ostaisi kymmenellä eurolla kuussa suomalaisia tuotteita, voisimme säilyttää jopa 10 000 työpaikkaa, kerrotaan Suomalaisen Työn Liiton blogissa (26.3.2020 Jokke Eljala).

Sadonkorjuufestivaaleilta löydät lähituottajien ruokaa, juomaa ja palveluja. Löydät uusia tuotteita sekä ideoita kotiisi ja keittiöösi. Erikoisvieraamme ja osallistava ohjelmamme luovat tunnelmaa ja yhteishenkeä sekä johdattavat kävijät ajankohtaisten aiheiden pariin. Kotieläintarha vuohineen ja kanoineen ilahduttaa lapsia, ja tietysti aikuisiakin! Luvassa on paljon hauskaa puuhaa ja vakavistakin aiheista keskustelua.

Lisätietoja: Oma Maa Mansikka

Comments are closed.