Kävijöille

Porvoo 27. – 28.11.2021 la klo 11-17, su klo 10-17 Taidetehdas / Avanti-sali ja Tehdassali

Helsinki 4. – 6.12.2021 la-su klo 10-17, ma klo 10-15 Kaapelitehdas / Merikaapelihalli

Virittäydy joulun tunnelmaan kotimaisen käsityön parissa!

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu designin myyntitapahtuma. Myytävät tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina teollisuudessa tai käsin omissa työpajoissa. Design Joulun näytteilleasettajat ovat muotoilun ja taidekäsityön ammattilaisia. 

Nyt tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa myös joulu- ja kulttuurikaupunkina tunnetussa Porvoossa. Porvoon Taidetehdas ja Helsingin Kaapelitehdas muodostavat tänä vuonna ainutlaatuisen parivaljakon muotoilun juhlalle, Ornamon Design Joululle! Tule tekemään ainutlaatuisia löytöjä sekä itselle että joululahjaksi!

Tapahtumat tuovat laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoimassa on keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja ja muita lahjatavaroita. Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista. Luonnon raaka-aineiden kunnioittaminen ja pyrkimys teollisuuden nollahukkaan ovat muotoilijoille tärkeitä arvoja.   

Klassikkoaseman suuren yleisön keskuudessa saavuttanut Ornamon Design Joulu on Suomen suurin designiin keskittyvä elämyksellinen joulun myyntitapahtuma. Toissa vuonna Kaapelitehtaalla vieraili arviolta 17 000 kävijää. 

Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy. Sekä Taidetehdas että Kaapelitehdas soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Tarkemmat saapumisohjeet Porvoon Taidetehtaalle löydät tästä ja Helsingin Kaapelitehtaalle tästä.

Tuottaja Srba Lukic, TID media&events p. 040 070 7097, srba.lukic@tuulet.fi  
Asiantuntija Petra Ilonen, Ornamo, p. 044 743 3577, petra.ilonen@ornamo.fi 

Comments are closed.