Kävijöille

ornamodj2022

Ornamon Design Joulu 2022

Helsingin Kaapelitehdas/ Merikaapelihalli
25. – 27.11.2022
pe-la klo 10-17 ja su klo 10-15

Porvoon Taidetehdas
3. – 4.12.2022
la-su klo 10-16

Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Virittäydy joulun tunnelmaan kotimaisen taidekäsityön ja muotoilun parissa!

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu muotoilun myyntitapahtuma. Myytävät tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina teollisuudessa tai käsin omissa työpajoissa. 

Joulu on katettu designilla

Tapahtuma tuo laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoimassa on keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja ja muita lahjatavaroita. Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista. Luonnon raaka-aineiden kunnioittaminen ja pyrkimys teollisuuden nollahukkaan ovat muotoilijoille tärkeitä arvoja.

Tämän vuoden näytteilleasettajat julkistetaan marraskuussa. Alla olevista kuvalinkeistä pääset tutustumaan viime vuoden näytteilleasettajiin.

Klassikko

Klassikkoaseman suuren yleisön keskuudessa saavuttanut Ornamon Design Joulu on Suomen suurin muotoiluun keskittyvä elämyksellinen joulun myyntitapahtuma, jota on järjestetty Helsingissä jo vuodesta 1983 lähtien. Vuonna 2021 tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa myös Taidetehtaalla Porvoossa.

Tule tekemään ainutlaatuisia löytöjä sekä itselle että joululahjaksi!

Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Tarkemmat saapumisohjeet Porvoon Taidetehtaalle löydät tästä ja Helsingin Kaapelitehtaalle tästä.

Tuottaja Srba Lukic, TID media&events p. 040 070 7097, srba.lukic(at)tid.fi 

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamon Design Joulu -tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1983 lähtien.

Comments are closed.