Ornamo – Näytteilleasettajilleornament design joulu 2022
ornamon design joulu kauppakeskus redi
ornament design joulu porvoon taidetehdas

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu muotoilun myyntitapahtuma. Ympäristöarvoista, kotimaisuudesta ja laadusta välittävät asiakkaat ovat ottaneet perinteikkään, mutta aina ajanhermolla olevan tapahtuman omakseen. Pian saamme jälleen täyttää näitä odotuksia, joten muistathan kertoa tapahtumasta sekä omasta osallistumisestasi ystävillesi ja asiakkaillesi!

Porvoo ja Helsinki muodostavat tänäkin vuonna ainutlaatuisen parivaljakon muotoilun juhlalle, Ornamon Design Joululle! Uudistukset tuovat tapahtuman lähelle asiakasta.

Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa joulu- ja kulttuurikaupunkina tunnetussa Porvoossa, jossa olemme jälleen Taidetehtaan tunnelmallisessa Avanti-salissa. Helsingissä uutena yhteistyökumppanina on Kauppakeskus Redi. Uusi sijainti pääkaupungissa valikoitui näytteilleasettajien palautteiden mukaisesti kestävä kehitys ja asiakaslähtöisyys mielessä pitäen. Tapahtumamme nykyisten asiakkaiden lisäksi odotettavissa on kävijöitä, joille Ornamon Design Joulu on entuudestaan täysin tuntematon. Olemalla jouluostosten ytimessä saamme ainutlaatuisen tilaisuuden kasvattaa Ornamon ja jäsenistön tunnettuutta uudelle asiakaskunnalle!

Kasvavan Kalasataman kaupunginosan ytimessä sijaitseva Redi on asiakkaille helposti saavutettava metrolla, bussilla ja autolla. Tavaroiden lastaamiseen suunnitellut tilat sujuvoittavat rakentamista ja purkua. Tilaa ympäröivät palvelut ravintoloista lastenhoitopisteeseen palvelevat niin myyjiä kuin asiakkaitakin. 

ornamo sijainti
ornamo ja redin joulu
ornamo markkinointi
ornamo asiakaskunta

Tapahtumat tuottaa TID media&events. Vastaava tuottaja: Srba Lukic, keraamikko ja teollinen muotoilija puh. 0400 707097, joulu(at)tid.fi.

Annamme mielellämme lisätietoja. Tarkemmat ohjeistukset sekä ilmoittautumislomake myyjille ovat alempana tällä sivulla.

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamon jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kuten osallistumismaksun edullisemmin Ornamon Design Joulu -tapahtumissa. Lue tiedote 8.9.2022 tapahtuman uudistumisesta.


TIETOA NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu Ornamo ry:n jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi myös Grafia ry:n jäsenet sekä muut ammattimaisesti toimivat taidekäsityöläiset. Mikäli olet muotoilualan korkeakouluopiskelija, täydennä ilmoittautumislomakkeella yhteys- ja tuoteryhmätiedot ja rastita osastokohdassa ”Olen opiskelija”.

Muiden kuin Ornamon ja Grafian jäsenten osallistuminen vahvistetaan valintaraadin päätösten mukaisesti. Hakijalle ilmoitetaan prosessin kulusta ilmoittautumislomakkeen saavuttua.

Siirry ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE

Osallistumisehdot
Hinnasto (pdf)

Seuraavista linkeistä löydät tietoa rakennusajoista, pysäköinnistä ym:
Tekniset tiedot Helsinki Kauppakeskus Redi (pdf)
Tekniset tiedot Porvoon Taidetehdas (pdf)

Saapumisohjeet:
Saapumisohjeet Kauppakeskus Redi (linkki Redin sivuille)
Saapumisohjeet Porvoon Taidetehdas (linkki Taidetehtaan sivuille)

Muuta tärkeää tietoa:
Turvallisuus
Tietosuojaseloste
Usein kysytyt kysymykset


Tuottaja: TID media&events/TT-Tuulet Kustannus Oy, y-tunnus 2519501-9

Ornamon Design Joulu 25.-27.11. ja 3.-4.12.2022

Comments are closed.