Ornamon Design Joulu uudistuu

Ornamon Design Joulu 2022

Ornamo ja TID media&events ovat sopineet yhteistyöstä Kauppakeskus Redin kanssa. Ornamon Design Joulu järjestetään Helsingissä 25.–27.11. Kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa ja Porvoossa 3.–4.12. tutussa paikassa Taidetehtaalla.  

Rediin rakentuu tällä hetkellä Ornamon Design Joululle täysin oma, iso ja upea tila, jota ympäröi kauppakeskuksen monipuoliset palvelut ravintoloista lastenhoitopisteeseen.

Elävän Kalasataman kaupunginosan ytimessä sijaitseva Redi on helposti saavutettava metrolla, bussilla ja autolla. Joulusesonki on kauppakeskuksissa vilkasta aikaa. Uudistuksen tavoitteena onkin tuoda tapahtuma entistä näkyvämmäksi uusille yleisöille ja entistä saavutettavammaksi vanhoille kävijöille.

Uusi sijainti on loistava tilaisuus tuoda suomalainen muotoilu lähelle asiakasta. Redissä muotoilu erottuu edukseen, ja markkinointiyhteistyötä Redin kanssa tuo nostetta tapahtumalle”, toteaa projektipäällikkö Emmi Putkonen Ornamosta.

Ornamon Design Joulu Porvoossa järjestetään tuttuun tapaan Taidetehtaalla

Ornamon Design Joulu järjestetään vanhassa tehdasmiljöössä Porvoon Taidetehtaalla 3.-4.12.2022. Viime vuonna Porvoossa ensimmäistä kertaa järjestetty rinnakkaistapahtuma sai paljon positiivista palautetta ja päätimme jatkaa tätä konseptia tänäkin vuonna.

Kulttuuri- ja taidekaupunkina tunnetulle Porvoolle Ornamon Design Joulu on ollut hyvä lisäys joulun tapahtumiin, ja bussiryhmiä saapuu joulukuussa runsaasti joulutunnelman ja -ostosten perässä. 

Myyntipaikat varataan nyt – toimi nopeasti!

Tietoa myyjille

Tietoa Ornamo ry:stä

Tuottaja: Srba Lukic, puh. 0400-707097 
TID media&events
joulu(at)tid.fi

Seuraa Ornamon Design Joulua somessa

Kauppakeskus Redi 25.-27.11.2022 pe-la klo 11-19, su klo 12-16
Porvoon Taidetehdas 3.-4.12.2022 la-su klo 10-16

Comments are closed.