Joulumuistoja vuodelta 2021

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu muotoilun myyntitapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 1983 lähtien. Tapaamme seuraavan kerran marraskuun lopulla Helsingin Kaapelitehtaalla ja joulukuun alussa Porvoon Taidetehtaalla.

Vuoden koronatauon jälkeen saatiin tapahtuma jälleen toteutettua Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 4.-6.12.2021. Ensimmäistä kertaa Ornamon Design Joulu järjestettiin myös joulukaupunkina tunnetussa Porvoossa, Taidetehtaalla 27.-28.11.2021.

Tapahtuma toi laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoima oli runsas: keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja, grafiikkaa ja taidetta sekä paljon muuta kotimaista ja korkealaatuista piensarja- ja uniikkituotantoa. Yleisölle tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista. Luonnon raaka-aineiden kunnioittaminen ja pyrkimys teollisuuden nollahukkaan ovat muotoilijoille tärkeitä arvoja.

Kiitämme kaikkia osallistuneita – niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneitamme – upeasta tapahtumakokonaisuudesta ja hienosta jouluisesta yhteishengestä!

Porvoon Taidetehtaalla oli noin 70 näytteilleasettajaa, Helsingin Kaapelitehtaalla noin 140. Voit tutustua heihin alla olevista kuvalinkeistä:

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamon Design Joulun vastuullinen tuottaja: TID media&events.

Ornamon Design Joulu 2021 tunnelmia

TID media&events tiimi

Tietosuojaseloste

Comments are closed.