Joulumuistoja vuodelta 2021

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu muotoilun myyntitapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 1983 lähtien. Tapaamme seuraavan kerran Helsingissä Kauppakeskus Redissä 25.-27.11.2022 ja 3.-4.12.2022 Porvoon Taidetehtaalla.

Viime vuonna saatiin tapahtuma koronatauon jälkeen toteutettua Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 4.-6.12.2021. Ensimmäistä kertaa Ornamon Design Joulu järjestettiin myös joulukaupunkina tunnetussa Porvoossa, Taidetehtaalla 27.-28.11.2021.

Tapahtuma toi laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoima oli runsas: keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja, grafiikkaa ja taidetta sekä paljon muuta kotimaista ja korkealaatuista piensarja- ja uniikkituotantoa. Yleisölle tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista. Luonnon raaka-aineiden kunnioittaminen ja pyrkimys teollisuuden nollahukkaan ovat muotoilijoille tärkeitä arvoja.

Kiitämme kaikkia osallistuneita – niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneitamme – upeasta tapahtumakokonaisuudesta ja hienosta jouluisesta yhteishengestä!

Porvoon Taidetehtaalla oli noin 70 näytteilleasettajaa, Helsingin Kaapelitehtaalla noin 140.

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamon Design Joulun vastuullinen tuottaja: TID media&events.

Ornamon Design Joulu 2021 tunnelmia

TID media&events tiimi

Tietosuojaseloste

Comments are closed.