Kävijöille Raksa Porvoo

remonttisuunnitelmia

Asumisen ja rakentamisen messut

Seuraavan kerran keväällä 2024
13.-14.4. la-su klo 10-16
Uusimaa Areena, Lapinniementie 27, Porvoo

Etsitkö uutta asuntoa tai mökkiä? Ehkä kevään tullen huomaat terassin tai parvekkeen kaipaavan kalusteita ja grilli varusteineenkin olisi ihan kiva, puutarhan kukkia ja kasveja unohtamatta. Ehkä remontoit tai rakennat, tarvitset ammattitaitoista pihasuunnittelijaa, arviointia toimivasta talotekniikasta tai keittiön sisustukseen uutta ilmettä. Kaikkea tätä ja vielä enemmän, pientä ja suurta, on luvassa kevään 2024 messuilla Porvoossa.

Asumisen ja rakentamisen messut Uusimaa Areenalla Porvoossa

Raksa Porvoo on alusta alkaen halunnut tarjota itäuusmaalaisille mutkattoman pääsyn valikoiman äärelle, lähelle. Tänäkin vuonna mukana oli vahva joukko ammattilaisia juuri sinua varten! On ilo olla luomassa tapahtumaa, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa asiakas ja palveluntarjoaja löytävät toisensa. Kehitämme konseptia jatkuvasti, joten toivottavasti tapaamme ensi vuonna Uusimaa Areenalla.

NÄIN LÖYDÄT PAIKAN PÄÄLLE

Uusimaa Areena sijaitsee Porvoon Kokonniemessä, Lapinniementie 27. Alueella on rusaasti ilmaista pysäköintitilaa ja paikalle on myös helppo saapua lähialueilta vaikkapa pyörällä. Osoite ei näy kaikissa karttapalveluissa esim. Google Mapsissa. Vaihtoehtoinen, viereisen Aurorahallin osoite on Jääkiekkotie 4, 06100 Porvoo.

RUOKAILU

Lohileipä, kuvituskuva.

Vuonna 2023 messutarjoiluista vastasivat Kråkö Bryggeri ja Juhlasto.

Myös ohjelmalavalla tapahtuu! Kiitämme vuoden 2023 esiintyjiä:
Porvoon Kiinteistöyhdistys
Vigilan
TunnePuu
Utulakodit
Juontajana Matti Valasti

Turvallisuus

Tapahtumajärjestäjänä toimimme terveys edellä ja noudatamme ajankohtaisia viranomaisohjeita. Henkilökuntamme toivottaa kävijät sisäänkäynnillä tervetulleiksi ja huolehtii samalla siitä, että sisällä on kerrallaan vain turvallisuusmääräysten sallima määrä ihmisiä. Paikalla on ensiapu ja järjestyksenvalvonta.

Lisätietoja puh. 0400 707 097.

Seuraa meitä:

Comments are closed.