Kävijöille Raksa Porvoo

Raksa Porvoo messut 15.-16.4.2023

Asumisen ja rakentamisen messut, Uusimaa Areena Porvoo

Tulossa seuraavan kerran keväällä 2023!

la-su 15.-16.4.2023 klo 10-16
Uusimaa Areena, Lapinniementie 27, 06100 Porvoo
ilmainen sisäänpääsy

Kevään 2022 onnistunut tapahtuma siivittää meitä kohti ensi vuotta. On ilo olla luomassa tapahtumaa, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa asiakas ja palveluntarjoaja löytävät toisensa. Kaiken saa saman katon alta ja paikalla on aina myös paljon sellaisia rakennusalan toimijoita, joista messuvieraat eivät olleet aiemmin tienneet.

Raksa Porvoo on alusta alkaen halunnut tarjota itäuusmaalaisille mutkattoman pääsyn valikoiman äärelle, lähelle. Näytteilleasettajat esittäytyvät myös somekanavissamme.

Tapahtumalehti Raksa Porvoo jaettiin Itä-Uudenmaan kotitalouksiin keskiviikkona 23.3.2022.

TID Raksa Porvoo -lehti 2022

Voit lukea kaikki artikkelit myös verkkolehdestämme.
Siirry vuoden 2022 näytteilleasettaluetteloon.

Itä-Uudenmaan Rakennusmessut Porvoossa

Uusimaa Areena sijaitsee Porvoon Kokonniemessä, Lapinniementie 27. Alueella on rusaasti ilmaista pysäköintitilaa ja paikalle on myös helppo saapua lähialueilta vaikkapa pyörällä. Osoite ei näy oikein kaikissa karttapalveluissa esim. Google Mapsissa. Vaihtoehtoinen osoite on Jääkiekkotie 4, 06100 Porvoo joka on viereisen Aurorahallin osoite.

Tarkemmat saapumisohjeet löydät tästä.

Messupalveluita keväällä 2022:

Taste Catering

Taste – Eksoottisten makujen äärellä
Kävijöiden sekä näytteilleasettajien mahat messuilla täyttää Taste Catering. Yritys on saanut alkunsa koronan tuomasta sattumasta ja sopeutumisesta, joka muovasi perustajien ravintolaunelmaa hieman suunnitelmista poikkeavaksi, mutta makuhan sen ratkaisee ja sitä riittää!
”Huonoistakin asioista voi syntyä hyviä asioita”, pohtii yksi Tasten perustajista Oscar Ahonen. Päivittäisessä toiminnassa tekijöitä innostavat iloiset asiakkaat ja makuelämysten tarjoaminen heille. ”Messukävijöille haluamme antaa mahdollisuuden hetken levähdykseen ja hyvän ruoan nauttimiseen messuilun lomassa.”

Vanhan Porvoon Jäätelötehdas – Kevään ensimmäinen jäätelö
Paikallista herkkujäätelöä sekä raikkaita sorbetteja, ilolla tarjoiltuna. Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan osastolla pääset ottamaan varaslähdön jäätelökesään! ”Messuille tulemme monilla tutuilla herkuilla, ikisuosikit vanilja ja suklaajäätelömme hurmaavat vuodesta toiseen kestosuosikkeina. Maistatko suklaajäätelössä tutun suklaan, käytämme nimittäin Porvoon omaa suklaata, Brunbergin suklaata siihen.” Vanhan Porvoon Jäätelötehdas on syntynyt rakkaudesta jäätelöön ja innoittajana toimii edelleen uusien makuaarteiden luominen ja tuominen ne ilolla ja ylpeydellä kioskeihin Porvoossa ja Helsingissä. ”Suosittelemme kokeilemaan uutuuksistamme esimerkiksi riisivanukasjäätelöä kirsikkasorbetin kanssa, sekä suklaa-mokkajäätelöä keksijäätelön kanssa.” Nam!

Kliffa & Klubi – Virkisty messujen lomassa
Onko terassikausi jo mielessä? Porvoossa vuonna 2016 perustettu Quadrum Oy hallinnoi tällä hetkellä Porvoossa kahta ravintolaa, joista toinen on messuille myyntipisteen tuova Kliffa & Klubi. Kliffa & Klubi on Porvoossa tunnettu laadukkaasta juomavalikoimasta sekä hyvästä asiakaspalvelusta.
”Tapahtumaan tuomme messuvieraita mahdollisimman hyvin palvelevan juomakokonaisuuden, olemme esimerkiksi suunnitelleet erityisesti näitä messuja varten uuden cocktailin. Tule messuille virkistymään!”

Porvoon Kukkatalo – Kevään kukkia ja sidontaa
Porvoon Kukkatalo tuo messuille toimintaa kukkien parissa. Kevään suosikkikukkien ja sisustuskasvien lisäksi osastolla pääsee nimittäin taiteilemaan oman kukkakorun pientä maksua vastaan. Tarvittavia välineitä voi sitten myöhemmin käydä Kukkatalolta hakemassa, mikäli innostuu korunteosta. ”Vain mielikuvitus on rajana suunnitellessa persoonallisia kukkasormuksia ja muita koruja. Tule rohkeasti toteuttamaan koruideasi messuille!”

Turvallisuus

Tapahtumajärjestäjänä toimimme terveys edellä ja noudatamme ajankohtaisia viranomaisohjeita. Henkilökuntamme toivottaa kävijät sisäänkäynnillä tervetulleiksi ja huolehtii samalla siitä, että sisällä on kerrallaan vain turvallisuusmääräysten sallima määrä ihmisiä.

Lisätietoja antavat Toni Nyström puh. 040 152 1314 ja Srba Lukic 0400 707 097.

Comments are closed.