Kävijöille Raksa Porvoo

Raksa Porvoo messut 15.-16.4.2023

Asumisen ja rakentamisen messut Uusimaa Areenalla

La-su 15.-16.4.2023 klo 10-16
Lapinniementie 27, 06100 Porvoo
Ilmainen sisäänpääsy

On ilo olla luomassa tapahtumaa, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa asiakas ja palveluntarjoaja löytävät toisensa. Tapaamme jälleen Uusimaa Areenalla, jossa kaiken saa saman katon alta. Paikalla on sekä aiemmin tuttuja että uusia näytteilleasettajia tuotteineen ja palveluineen.

Raksa Porvoo -messulehti jaetaan Itä-Uudenmaan kotitalouksiin Itäväylä-lehden välissä 5.4.2023.

Tämän vuoden messutarjoiluista vastaavat Kråkö Bryggeri ja Juhlasto.

raksa porvoo yleisö

Raksa Porvoo on alusta alkaen halunnut tarjota itäuusmaalaisille mutkattoman pääsyn valikoiman äärelle, lähelle. Näytteilleasettajat esittäytyvät myös somekanavissamme. Julkaisemme näytteilleasettajaluettelon ja ohjelman huhtikuun alussa.

NÄIN LÖYDÄT PAIKAN PÄÄLLE

Uusimaa Areena sijaitsee Porvoon Kokonniemessä, Lapinniementie 27. Alueella on rusaasti ilmaista pysäköintitilaa ja paikalle on myös helppo saapua lähialueilta vaikkapa pyörällä. Osoite ei näy kaikissa karttapalveluissa esim. Google Mapsissa. Vaihtoehtoinen, viereisen Aurorahallin osoite on Jääkiekkotie 4, 06100 Porvoo.

Turvallisuus

Tapahtumajärjestäjänä toimimme terveys edellä ja noudatamme ajankohtaisia viranomaisohjeita. Henkilökuntamme toivottaa kävijät sisäänkäynnillä tervetulleiksi ja huolehtii samalla siitä, että sisällä on kerrallaan vain turvallisuusmääräysten sallima määrä ihmisiä. Paikalla on ensiapu ja järjestyksenvalvonta.

Lisätietoja puh. 0400 707 097.

Itä-Uudenmaan Rakennusmessut Porvoossa

Comments are closed.