Näytteilleasettajille Raksa Porvoo

Raksa Porvoo messut 15.-16.4.2023

Asumisen ja rakentamisen messut, Uusimaa Areena Porvoo

Tulossa seuraavan kerran keväällä 2023!

Kevään 2022 messujen positiivinen tunnelma siivittää meitä kohti ensi vuotta. On ilo olla luomassa tapahtumaa, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa asiakas ja palveluntarjoaja löytävät toisensa.

Itä-Uudenmaan Rakennusmessut Porvoossa

Raksa Porvoo -messut järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2019, jolloin Uusimaa Areenalla vieraili noin 5500 kävijää. Vuoden 2022 kevään messuilla kävijöitä oli noin 3000. Kun korona-rajoitukset ovat nyt poistuneet, on matka vain ylöspäin, toivoen että tilanteet maailmalla eivät oleellisesti muutu toiseen suuntaan. Yhteistyö lähialueiden yritysten kesken on nyt tärkeää ja kiitämmekin kaikkia yhteistyökumppaneitamme, jotka eri tavoin ovat olleet mukana Raksa Porvoo -tapahtuman kehittämisessä. Hengen nostattaminen onnistuu parhaiten yhdessä, kun asumisen ja rakentamisen asiantuntijat ja ammattilaiset ovat saman katon alla, asiakkaan helposti saavutettavissa.

Markkinoimme tapahtumaa laajasti alueellamme paikallismediassa, katuvarsimainoksin sekä somessa ja omassa verkkolehdessämme. Lisäksi Raksa Porvoo -tapahtumalehti julkaistaan ennen messuja ja jaetaan Itä-Uudenmaan kotitalouksiin.

Tapahtumajärjestäjänä toimimme turvallisuus ja terveys etusijalla. Uusimaa Areena on noin 4000 neliömetrin avara halli, jossa on tehokas ilmanvaihto. Kävijämäärä jakautuu suhteellisen tasaisesti kahdelle päivälle.

ILMOITTAUTUMINEN

Tule mukaan ammattilaisjoukkoon kertomaan tuotteistasi ja palveluistasi suurelle yleisölle Raksa Porvoo -messuille keväällä 2023! Pääset kevään 2022 osastohinnoilla, mikäli ilmoittaudut viimeistään 30.10.

Sähköinen ilmoittautumislomake
Osallistumisehdot


Lähetämme tarkempaa infoa näytteilleasettajille ilmoittautumisen jälkeen.

Myynnin yhteyshenkilöt: Toni Nyström puh. 040 152 1314, Srba Lukic 0400 707 097.

Linkit tärkeille sivuille:

Raksa-lehti

Turvallisuusohjeet

Tietosuojaseloste


RaksaPorvoo Facebookissa

Luja, NCC, Konekor, Kiinteistömaailma

TIDmedia kiittää kävijöitä, näytteilleasettajia, paneelikeskustelijoita ja yhteistyökumppaneita kevään 2022 onnistuneista messuista.

Tulevilla messuilla jälleen kaikkea sokkelista kattoon, sisustuksesta puutarhaan, arkkitehdistä putkimieheen ja rahoittajasta kiinteistövälittäjään. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Comments are closed.