Näytteilleasettajille Raksa Porvoo

remontoinnin iloa

Asumisen ja rakentamisen messut
13.-14.4.2024 la-su klo 10-16
Uusimaa Areena Porvoo

Otathan yhteyttä, mikäli ensi vuoden messut kiinnostavat puh: 0400 707 097
tai ilmoittaudu verkossa:

UUSIMAA AREENA

Uusimaa Areena on noin 4000 neliömetrin avara halli, jonka lattia on tekonurmi. Kävijämäärä jakautuu suhteellisen tasaisesti kahdelle päivälle.
Osoite: Lapinniementie 27, 06100 Porvoo. Löydä perille karttalinkistä:

MESSULEHTI

Markkinoimme tapahtumaa laajasti alueellamme paikallismediassa, katuvarsimainoksin sekä somessa.

Raksa Porvoo -messulehti ilmestyi Itäväylä-lehden välissä 5.4.2023 ja jaettiin Itä-Uudenmaan kotitalouksiin (jakelu 35 000 kpl).

Linkit muille tärkeille sivuille:
Turvallisuusohjeet
Tietosuojaseloste

RaksaPorvoo Facebookissa


Kiitämme yrityksiä ja yhteistyökumppaneita kevään 2023 onnistuneista messuista ja toivotamme kaikille oikein hyvää kesää!

Raksa Porvoo -messut järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2019. Korona-vuosien jälkeen on yhteistyö lähialueiden yritysten kesken entistäkin tärkeämpää ja kiitämmekin kaikkia yhteistyökumppaneitamme, jotka eri tavoin ovat olleet mukana Raksa Porvoo -tapahtuman kehittämisessä. Hengen nostattaminen onnistuu parhaiten yhdessä, kun asumisen ja rakentamisen asiantuntijat ja ammattilaiset ovat saman katon alla, asiakkaan helposti saavutettavissa.

Tulevilla messuilla jälleen kaikkea sokkelista kattoon, sisustuksesta puutarhaan, arkkitehdistä putkimieheen ja rahoittajasta kiinteistövälittäjään. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Comments are closed.