Näytteilleasettajille Raksa Porvoo

Raksa Porvoo 13.-14.4.2024 iloiset puutarhurit

Vuoden 2024 messuilla ollaan
pihapiirin pauloissa

Asumisen ja rakentamisen messut
13.-14.4.2024 la-su klo 10-16
Uusimaa Areena Porvoo

Toivotamme tervetulleiksi kaikki jo tutut sekä ensimmäistä kertaa messuillemme osallistuvat asumisen ja rakentamisen toimialaan kuuluvat yritykset.

Lisäksi etsimme sinua, joka tarjoat innovatiivisia ja houkuttelevia tuotteita tai palveluita pihojen ja puutarhojen rakentamiseen ja ulkoilmaelämään olipa kyseessä sitten yhteisölliset pihapelit tai terassilla rentoutuminen. Tule mukaan Raksa Porvoo -messuille huhtikuussa 2024 ja näytä, miten yrityksesi voi palvella ja inspiroida piha-intoilijoita!

Miksi sinun tulisi olla mukana:

  • Kohdennettu yleisö: Tapahtumamme kohdistuu rakentamisen ja asumisen teemoihin ja vuoden 2024 erikoisteeman kautta pihaan panostaviin harrastajiin ja perheisiin – täydellinen yhdistelmä kohdeyleisön saavuttamiseksi.
  • Hienot puitteet: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden esitellä tuotteesi tai palvelusi hyvin saavutettavissa olevassa ja toimivassa ympäristössä, joka vetoaa kävijöihimme. Järjestämme myös houkuttelevaa toiminnallista ohjelmaa.
  • Verkostoituminen: Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua muiden alasi ammattilaisten ja samanhenkisten näytteilleasettajien kanssa.
  • Mainonta ja näkyvyys: Hyödynnä tapahtuman mainontaa ja viestintää saadaksesi tuotteesi tai palvelusi laajemman yleisön tietoisuuteen. Laajalevikkinen messulehti ilmestyy Itäväylä-lehden välissä 3.4.2024.
  • Liiketoiminnan kasvattaminen: Tavoita uusia asiakkaita ja kasvata liiketoimintaasi pihainnostuksen keskellä.

Ole osa elämyksellistä viikonloppua, joka inspiroi ja yhdistää rakentajia, remontoijia, uuden kodin etsijöitä, mökkeilijöitä, sisustajia ja piha-intoilijoita koko itäisen Uudenmaan alueella!

Otathan yhteyttä ja varmista paikkasi tapahtumassamme. Älä jää paitsi tilaisuudesta näyttää, miten voit tuoda lisäarvoa mm. pihaprojekteihin.

Myynnin puhelin: 0400 707 097
Voit ilmoittautua myös verkossa:

UUSIMAA AREENA

Uusimaa Areena on noin 4000 neliömetrin avara halli, jonka lattia on tekonurmi. Kävijämäärä jakautuu suhteellisen tasaisesti kahdelle päivälle.
Osoite: Lapinniementie 27, 06100 Porvoo. Löydä perille karttalinkistä:

MESSULEHTI

Markkinoimme tapahtumaa laajasti alueellamme paikallismediassa, katuvarsimainoksin sekä somessa.

Raksa Porvoo -messulehti ilmestyy Itäväylä-lehden välissä keskiviikkona 3.4.2024 ja se jaetaan Itä-Uudenmaan kotitalouksiin (jakelu 35 000 kpl). Kasvata näkyvyyttäsi, ole mukana ilmoituksella. Mediakortti julkaistaan loppuvuodesta 2023.

Linkit muille tärkeille sivuille:
Turvallisuusohjeet
Tietosuojaseloste

RaksaPorvoo Facebookissa


Kiitämme yrityksiä ja yhteistyökumppaneita kevään 2023 onnistuneista messuista!

Raksa Porvoo -messut järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2019. Korona-vuosien jälkeen on yhteistyö lähialueiden yritysten kesken entistäkin tärkeämpää ja kiitämmekin kaikkia yhteistyökumppaneitamme, jotka eri tavoin ovat olleet mukana Raksa Porvoo -tapahtuman kehittämisessä. Hengen nostattaminen onnistuu parhaiten yhdessä, kun asumisen ja rakentamisen asiantuntijat ja ammattilaiset ovat saman katon alla, asiakkaan helposti saavutettavissa.

Tulevilla messuilla jälleen kaikkea sokkelista kattoon, sisustuksesta puutarhaan, arkkitehdistä putkimieheen ja rahoittajasta kiinteistövälittäjään. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Comments are closed.