Raksa Porvoo 2022

Kevät on suurten odotusten aikaa. Rakennustyömailla alkaa kilke ja kalke, kevät herättelee pihoja ja puutarhoja. Mökkiteillä kuhisee, myös ostajat ovat liikkeellä. Terassikalusteet siistitään, hankitaan uutta ja juodaan ensimmäiset aurinkoiset kahvikupposet suunnitellen kohta koittavaa talonmaalausprojektia.

Maaliskuun lopulla ilmestyy sekä painettuna että verkossa TID media&eventsin aikakauslehti, jossa sukellamme asumisen ja rakentamisen lukuisiin teemoihin ja avaamme tietä kohti Raksa Porvoo –messuja, jotka järjestetään Uusimaa Areenalla Kokonniemessä huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Messut ovat avoinna 2.-3.4. lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16 ja sisäänpääsy on ilmainen.

Raksa Porvoo on alusta alkaen halunnut tarjota itäuusmaalaisille mutkattoman pääsyn valikoiman äärelle, lähelle. Samalla toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kauempaakin tulevat tutustumaan asumisen ja rakentamisen ammattilaisten moninaisiin tuotteisiin ja palveluihin.

TID Raksa Porvoo -lehti 2022

Näytteilleasettajat muodostavat vaikuttavan osaajajoukon, joista monet ovat esillä lehtemme artikkeleissa. Luettelo näytteilleasettajista löytyy ajantasaisesti näiltä sivuilta, samoin kaikki artikkelit verkkoversioina (ks. lista tämän jutun lopussa). Pääset myös lukemaan lehteä pdf-muodossa (4 Mt) viereisen kansikuvan linkistä.

Paikan päällä Uusimaa Areenalla on tilaisuus keskustella, kysellä ja inspiroitua. Välillä voi istahtaa kypsyttelemään päätöksiä hyvän ruuan ja juoman äärelle.

Olemme koonneet verkkosivuillemme yleistä messuinfoa kävijöille. Kannattaa myös osallistua sosiaalisen median kanavissamme kevään kuumaan arvontaan, jonka upea pääpalkinto virittää tunnelmat grillikauteen (lue juttu: Kohti grillikautta, arvonta avoinna 27.3.2022 asti).

Istagram-logo
Facebook-logo

Esittelemme myös näytteilleasettajia ja heidän palveluitaan somessa. Valmistaudumme Raksa Porvoo –tapahtumaan odottavin ja kiitollisin mielin näinä erikoisina aikoina.

Toivottavasti tapaamme messuilla!
Tuula Lukić
päätoimittaja
TID media&events
Porvoo

Raksa Porvoo 2.-3.4.2022

Viimeisimmät artikkelit:

Kategoriat:

Comments are closed.