Raksa-INFO näytteilleasettajille

Itä-Uudenmaan Rakennusmessut

Tapahtumapaikka

Uusimaa Areena, Lapinniementie 27, 06100 Porvoo.

Aukiolo ja turvallisuus

Messut ovat avoinna la-su 15.-16.4.2023 klo 10-16. Yleisöllä on ilmainen sisäänpääsy. Ovilla on henkilöstöä varmistamassa, että ihmismäärä hallissa ei ylitä sallittua rajaa. Kiinnitämme erityistä huomiota korona-turvallisuuteen ajankohtaisten viranomaismääräysten mukaisesti.

Rakennus- ja purkuajat

Rakentamisaika on perjantaina 14.4. klo 12-18 ja lauantaina 15.4. klo 7-9. Osastojen on oltava valmiina lauantaina klo 9 mennessä. Purkuaika on sunnuntaina 16.4. klo 16-20. Mikäli nämä rakennus- ja purkuajat eivät sovi, olkaa yhteydessä messujärjestäjään.

Tekniset tiedot

Uusimaa Areenan lattia on tekonurmi. Mahdolliset väliaikaiset kiinnitykset eivät saa vahingoittaa tekonurmea.

Kiinnitys- ja muut materiaalit on poistettava tapahtuman jälkeen ja tila palautettava alkuperäiseen kuntoon. Hallin seiniin ei voi tehdä kiinnityksiä. Osastokaluston mahdolliset tilaukset voitte tehdä suoraan: WS-Expogroup Oy, yhteyshenkilö: Andreas Franzen, puh. 041 5370101, andreas.franzen@wsexpogroup.fi.

Mikäli kaluston kokonaispaino ylittää 500 kg ja/tai kokonaismitat 3x3x3 m, on siitä ilmoitettava järjestäjälle ja erikoisjärjestelyistä sovitaan erikseen.

Mikäli tarvitsette voimakkaamman pistorasian kuin olette tilanneet, ilmoittakaa siitä vähintään 2 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Lisämaksu veloitetaan ampeerimäärän mukaan.

Osastopaikat

Vahvistamme osastonumeron ja sijainnin hallissa lähempänä tapahtumaa messukartan valmistuttua.

Pysäköinti

Näytteilleasettajien pysäköintialue on Uusimaa Areenan vieressä, Aurora-hallin takana. Alueella on maksuton pysäköinti ja messujen ajan pysäköinninohjaus.

Ruokailu

Tiedotamme kahvila- ja ravintolapalveluista lähempänä tapahtumaa.

Tekninen tuki

Saatavilla paikan päällä perjantaista sunnuntaihin.

Vastuullinen järjestäjä

TIDmedia&events / TT-Tuulet Kustannus Oy, y-tunnus: 2519501-9, www.tid.fi.

Yhteyshenkilö Srba Lukic p. 0400 707097.

Comments are closed.