Messulehti on ilmestynyt

Kevään huikeaa tunnelmaa on taas tiedossa Raksa Porvoo –messuilla Uusimaa Areenalla 13.-14.4.

Tuttu ja toivottu asumisen ja rakentamisen tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa, ja toivotammekin kaikki kotoilusta, mökkeilystä, pihapuuhista, kunnostamisesta ja rakentamisesta kiinnostuneet jälleen mukaan viettämään kanssamme antoisaa viikonloppua.

Messut tarjoavat mutkattoman pääsyn valikoiman äärelle, joten kannattaa tulla poimimaan ideoita, kypsyttelemään suunnitelmia ja tekemään hyviä hankintoja.

Tänä vuonna ohjemassa on lisäksi huutokauppahulinaa, kun huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu Heli-vaimonsa kanssa messuille meklariksi sunnuntaina kello 13. Tavaraa voi ilmoittaa myyntiin perjantaihin 12.4. asti puh. 040 7078197 tai raksa@tid.fi.

Ovet ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16 ja sisäänpääsy on ilmainen.

Saat tunnelmasta kiinni Raksa Porvoo messulehden sivuilta, joissa teemana on toiminnallinen piha. Mutta ennen kaikkea tervetuloa paikan päälle, jossa on myös tarjolla monia vinkkejä kevään ja kesän pihaparatiiseihin – ehkä pääset kokeilemaan hauskoja pelejäkin. Luvassa on yllätysohjelmaa. Menossa mukana myös 17-vuotias porvoolainen autourheilulupaus Viktor Kulmala (linkki YouTubeen).

Juontajana tapahtumassa toimii Matti Valasti ja messuravintolasta vastaa Catering Henriksson.

Tavataan messuilla!
Raksa-tiimi
TID media&events, 044 980 5510
@raksaporvoo

Raksa Porvoo 13.-14.4.2024

Comments are closed.