ORNAMON DESIGN JOULU

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu muotoilun myyntitapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 1983 lähtien.

Vuoden koronatauon jälkeen saatiin tapahtuma jälleen toteutettua Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 4.-6.12.2021. Ensimmäistä kertaa Ornamon Design Joulu järjestettiin myös joulukaupunkina tunnetussa Porvoossa, Taidetehtaalla 27.-28.11.2021.

Tapahtuma toi laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoima oli runsas: keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja, grafiikkaa ja taidetta sekä paljon muuta kotimaista ja korkealaatuista piensarja- ja uniikkituotantoa. Yleisölle tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista. Luonnon raaka-aineiden kunnioittaminen ja pyrkimys teollisuuden nollahukkaan ovat muotoilijoille tärkeitä arvoja.

Kiitämme kaikkia osallistuneita – niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneitamme – upeasta tapahtumakokonaisuudesta ja hienosta jouluisesta yhteishengestä!

Porvoon Taidetehtaalla oli noin 70 näytteilleasettajaa, Helsingin Kaapelitehtaalla noin 140. Voit tutustua heihin alla olevista kuvalinkeistä:

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamon Design Joulun vastuullinen tuottaja: TIDmedia&events.

Tietosuojaseloste

Turvallisuus tapahtumissamme


Tuottaja: TIDmedia&events/TT-Tuulet Kustannus Oy, y-tunnus 2519501-9

Comments are closed.