ORNAMON DESIGN JOULU

Porvoo 27. – 28.11.2021 la klo 11-17, su klo 10-17 Taidetehdas / Avanti-sali ja Tehdassali

Helsinki 4. – 6.12.2021 la-su klo 10-17, ma klo 10-15 Kaapelitehdas / Merikaapelihalli

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu designin myyntitapahtuma. Ympäristöarvoista, kotimaisuudesta ja laadusta välittävät asiakkaat ovat ottaneet perinteikkään, mutta aina ajanhermolla olevan tapahtuman omakseen. Nyt tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa myös joulu- ja kulttuurikaupunkina tunnetussa Porvoossa. Porvoon Taidetehdas ja Helsingin Kaapelitehdas muodostavat tänä vuonna ainutlaatuisen parivaljakon muotoilun juhlalle, Ornamon Design Joululle! Tapahtumat tuottaa TIDmedia&events.

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö, joka kehittää muotoilijan ammattia ja vaikuttaa muotoilun asemaan yhteiskunnassa. Ornamon jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kuten osallistumismaksun edullisemmin Ornamon Design Joulu -tapahtumissa.


TIETOA NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu Ornamo ry:n jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi myös Grafia ry:n jäsenet sekä muut ammattimaisesti toimivat taidekäsityöläiset. Muut kuin Ornamon ja Grafian jäsenet jyrytetään.

Katso usein kysytyt kysymykset vastauksineen TÄSTÄ.

Osastohinnat ovat ilmoittautumislomakkeella, johon pääset TÄSTÄ.

Tapahtumaa tullaan markkinoimaan eri medioissa, erityisesti somessa. TIDmedia julkaisee marraskuussa (viikolla 46) tapahtumaan liityvän korkealaatuisen Design Joulu -lehden, jossa näytteilleasettajat saavat erinomaista näkyvyyttä. Lehti ilmestyy Porvoossa ja Helsingissä ilmaisjakeluna kotitalouksiin. Lisätiedot mediakortista.

Ollaan yhteydessä, annamme mielellään lisätietoja!

Vastaava tuottaja: Srba Lukic, keraamikko ja teollinen muotoilija, puh. 0400 707097, joulu(at)tid.fi, TIDmedia&events

Sähköinen ilmoittautumislomake TAI Tulostettava pdf -ilmoittautumislomake

Mediakortti (pdf)

Osallistumisehdot

Turvallisuus

Tietosuojaseloste

Tekniset tiedot tarkentuvat kesän aikana.


Tuottaja: TIDmedia&events/TT-Tuulet Kustannus Oy, y-tunnus 2519501-9

Comments are closed.