TURVALLISUUS

Turvallisuusjärjestelyt tapahtumissa

Luomme kaikille turvallisia tapahtumia ammattitaidolla sekä kyvyllämme mukautua ja luoda uusia tapoja toimia koronatilanteessa. Maskit, käsidesi ja turvavälit ovat jo itsestään selvyyksiä, joista muistutamme myös asiakkaitamme ajankohtaisten ohjeistusten mukaisesti.

Suunnittelemme messukäytävät mahdollisimman väljästi. Selkeät opasteet ja ystävällinen henkilökuntamme auttavat paikan päällä.

Sisäänkäynneillä on henkilökuntaa varmistamassa, että yhtäaikaisesti sisällä oleva yleisömäärä ei ylitä turvallisuus- ja pelastussuunnitelman mukaista sallittua määrää. Olemme vähentäneet ruuhkatilanteita aiheuttavia ohjelmanumeroita tai siirtäneet niitä verkkoon.

Tapahtumapaikalla kiertää henkilöstöä pitämässä yllä yleistä siisteyttä ja desinfioimassa kosketuspintoja. Näytteilleasettajien tulee huolehtia omilla osastoillaan pintojen tehostetusta puhdistuksesta.

Toimimme terveys edellä, ja samalla haluamme olla kehittämässä tapahtumia, jotka kestävät aikamme haasteet. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tulemme toimimaan niiden mukaisesti. Huolehdimme mahdollisuuksien mukaan kaikkien turvallisuudesta. Siksi toivomme, että:

  • tulet paikalle vain terveenä
  • huolehdit tapahtumapaikalla omalta osaltasi hygieniasta ja turvaväleistä
  • noudatat henkilökunnan ohjeita

Luodaan yhdessä kaikille onnistunut ja turvallinen tapahtuma!

Comments are closed.