TID MEDIA

TIDMEDIA

TIDmedia on TT-Tuulet Kustannus Oy:n mediakonsepti – yhteen sovellettuna neljä mediaa: painettu lehti, verkkolehti, tapahtumafoorumit sekä sosiaalinen media.

Tarjoamme tietoa yrittäjyydestä, elinkeinoelämästä ja taloudesta vuorovaikutteisella tavalla ja pintaa syvemmältä. Vahvistamme yhteistyötä monien eri sidosryhmien kesken ja luomme positiivista nostetta itäiselle Uudellemaalle.

TID BUSINESS FORUM

TID Business Forum kokoaa yrittäjät, yrityksiä palvelevat organisaatiot ja elinkeinoelämän vaikuttajat saman katon alle verkostoitumaan, hyötymään ja vauhdittamaan bisneksiä. Kaksi kertaa Porvoon Taidetehtaalla järjestetyn tapahtuman pääteemana on ollut vienti ja kansainvälinen kauppa. Vuonna 2018 seminaarin puheenvuoroissa käsiteltiin Venäjän kauppaa ja cleantechiä.

TID Business Forum linkki YouTube-videoon

 

ILMOITUSMYYNTI

Ilmoittajana tavoitat painetun lehden välityksellä vähintään 50 000 lukijaa, verkkolehdessä sitäkin enemmän. Ota yhteyttä myyntiimme puh. 0400 – 707 097.

TID PRINT ja WEB

Painettu aikakauslehti TID ilmestyy ilmaisjakeluna kotitalouksiin ja se on saatavilla myös noutopisteistä eri puolilla itäistä Uuttamaata.

Jakelualue: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Pornainen ja Sipoo.

Näköislehti sekä verkkolehti ovat luettavissa veloituksetta näillä sivuilla.

ISSN 2343-3477 (painettu)

ISSN 2343-4430 (verkkojulkaisu)

TIDmedia TT-Tuulet Kustannus Oy. Talous on meidän kaikkien yhteinen asia.

 

TT-Tuulet_logoTT-Tuulet Kustannus Oy
Intohimona sisällöntuotanto ja kokonaisten julkaisujen tuottaminen. www.tuulet.fi, www.joulutaika.fi, www.tid.fi