MEISTÄTID media&events on porvoolainen media- ja tapahtuma-alan perheyritys, jonka ytimessä ovat räätälöidyt julkaisut sekä tapahtumatuotanto.

Yrityksen strategiana on asiakaslähtöisesti räätälöidyt tapahtuma- ja media-alan ratkaisut yrityksille. Kun yritys alun perin uudelleenbrändättiin vuonna 2016, sen missiona oli boostata Itä-Uusimaata eri sidosryhmien yhteistyöhön ja tämä ajatus elää yhä. Missionamme onkin lisätä Uudenmaan toimintaa yritysten yhteistyöllä ja tätä kautta edistää alueen taloutta. Takaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun alusta loppuun saakka.

Miten voimme auttaa sinua tapahtumasi kanssa?


Yhteystiedot

Srba Lukic
Toimitusjohtaja

0400 707 097
srba.lukic@tid.fi

Olen teollinen muotoilija ja pitkän linjan yrittäjä. Vastaan yrityksemme toiminnan kokonaisuudesta sekä strategisista ratkaisuista. Johtamisen lisäksi TIDin visuaalinen ilme on luontevasti osa työkenttääni. Luovuus yhdistettynä kykyyn toteuttaa ideat on synnyttänyt paitsi omia tuotteita ja tapahtumia, myös monia asiakkaille räätälöityjä palveluja. Uusimaa alueena sekä vuosikymmenien varrella useat tutuiksi tulleet sidosryhmät inspiroivat minua entistäkin vahvemmin kehittämään toimintaamme. Uskon aitoon ja arvoiltaan kestävään yritystoimintaan.

TuulaLukic

Tuula Lukic
Koordinaattori, päätoimittaja

040 707 8197
tuula.lukic@tid.fi

Olen valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenani kulttuurihistoria. Olen toimittaja, yrittäjä, tietokirjailija ja toimin myös matkailuoppaana Porvoossa. Urani aikana olen käyttänyt kirjallista ammattitaitoa monipuolisesti viestinnässä, markkinoinnissa ja toimittajana muun muassa kulttuurin ja historian parissa. Hallitsen tiedonhankinnan, sisältökokonaisuudet sekä tarinankerronnan. Tutustu sisällöntuotannon palveluihini:
www.tuulet.fi

Johanna Lukic

Johanna Lukic
Projektipäällikkö

044 980 5510
johanna.lukic@tid.fi

Siirryin luksuspalveluiden maailmasta TIDille töihin muutama vuosi sitten ajatuksenani edistää yrityksen vetovoimaisuutta brändikehityksellä, luoden samalla polkua kohti kestävämpää tulevaisuutta. Suoritan samaan aikaan Master-tutkintoani Palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä suuntautuen Elämystalouteen. Tuon osaltani tiimiin uusia näkökulmia ja ratkaisuja niin koulusta kuin entisistä työtehtävistäni. Vastuullisuus ja luottamus ovat itselleni tärkeitä aiheita niin vapaa-ajalla kuin yritysmaailmassa ja siksi tapahtumani teemoittuvat aina näiden asioiden ympärille. Vastaan tapahtumien kokonaisuuksista sekä markkinoinnista.

Visio

Elinvoimainen, kulttuurisesti ja sosiaalisesti houkutteleva Porvoo ja Uusimaa

Missio

Voimistaa Uuttamaata yritysten yhteistyöllä ja tätä kautta edistää alueen taloutta

Arvot

Luottamus
Laatu
Yhteisöllisyys

Räätälöimme asiakaslähtöisesti muun muassa:

Verkkosivujen tietosuojaseloste

TT-Tuulet Kustannus Oy (kustannustoiminta) / TID media&events (tapahtumatuotanto)
Huvilakatu 8, 06100 Porvoo
puh: 044 980 5510, s-posti: tid(at)tid.fi
ISSN: 2343-4430 (verkkojulkaisu)

Comments are closed.