Tulevaisuuden työ

Askolan lukion opiskelija Kyösti Romppanen uskoo, että tärkeintä on olla yritteliäs ja hankkia monipuolista kokemusta

”Minulle tulevaisuuden työ voisi olla jollain kehittyvällä alalla, vaikka videota tai sosiaalista mediaa” Askolan lukiossa opiskeleva Kyösti Romppanen sanoo.

Romppanen uskoo, että yritteliäisyys, aktiivisuus ja monipuolinen työkokemus auttavat parhaiten tulevaisuuden työelämässä eteenpäin.

Taidetehtaalla 6.2.2018 pidetyssä nuorten rekrytapahtuma Duunitehtaasssa mukana ollut Romppanen tietää, mistä puhuu. Hän tekee lukion ohella kahta osa-aikaista työtä myynnin parissa ja on kokonaisuuteen tyytyväinen.

”Saan koulun ohella työkokemusta ja uskon, että sitä kautta löytää oman jutun” hän sanoo.

Teksti: Leena-Kaisa Laakso 6.2.2018, Kuvat: Sara Lukic

Duunitehtaalla Porvoossa 6.2.2018 oli tarjolla runsaasti työpaikkoja, ja kävijöitä virtasi päivän mittaan työnhaussa edellisvuosien tapaan useita tuhansia. TIDmedia rekrytoi henkilöä verkkoviestintään TID Business Forum -tapahtuman markkinointiin. Olemme myös avoimia alle 18-vuotiaan koululaisen tai opiskelijan työllistämiseen avustaviin tehtäviin. Lahjakkaita hakijoita oli Duunitehtaalla paljon!

Tulevaisuuden työstä keskustellaan myös Tid Business Forumin nuorisopaneelissa Taidetehtaan Tehdassalissa perjantaina 9.3.2018 klo 14. Osallistu samalla arvontaan. Voit voittaa BioRexin leffaliput tai Powerin polkupyörän!

Paneelikeskustelun alustuksen Unelmista totta! pitää Taloudellisen tiedotustoimiston johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen. Mukana keskustelemassa ovat Jukka Erätuli (luova johtaja, Work Pilots), Niko Laurila (valokuvaaja, nuori yrittäjä), Jonna Jukkola (abiturientti, Linnankosken lukio) ja Paavali Kukkonen (asiantuntija työn murros, Sitra).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Vastaa