Nyt sitä on ilmassa – kevättä nimittäin!

Viisivuotisjuhlaa Asumisen ja Rakentamisen messuilla Porvoossa

Kevät tuo tullessaan tuttuun tapaan Raksa Porvoo –messut Kokonniemeen. Viidettä kertaa järjestettävä asumisen ja rakentamisen tapahtuma toivottaa kävijät jälleen tervetulleiksi läheltä ja kaukaa viettämään antoisaa viikonloppua Uusimaa Areenalle 13.-14. huhtikuuta 2024.

Messuilta saat ideoita ja löydät vaihtoehtoja niin kotiin, mökille kuin pihamaalle. Ehkä suunnittelet remonttia – pientä tai suurta – tai kaipaat tietoa valokuituverkosta, jätehuollosta tai energiaratkaisuista.

Näytteilleasettajat ovat Raksa-messuilla juuri sinua varten. Kannattaa siis tulla kyselemään ja katsastamaan mitä ajankohtaista ammattilaisilla on tarjota. Samalla voit viettää rentoa viikonloppua ja suunnitella uutta tai kypsytellä jo iduillaan olevaa.

Vuonna 2024 tapahtuma viettää 5-vuotisjuhlia ja erikoisteemamme on ”Pihapiirin pauloissa”.
Uusimaa Areenalle rakentuu toiminnallinen alue, pihapiiri, jossa järjestetään innostavaa ja aktivoivaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille.

Tervetuloa myös mukaan huutokauppahulinaan sunnuntaina 14.4. klo 13. Meklarina toimii kaikkien tuntema huutokauppakeisari Aki Palsanmäki.

Messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16 ja sisäänpääsy on ilmainen.

Artikkelikuva: Shutterstock

Comments are closed.