Ylös sohvilta suomalaiset!

TID Business Forum 2018 Youtube-videot
Kuvalinkistä TID BusinessForum -kanavan videosivulle, jossa on katsottavissa kaikki seminaaripuheet sekä paneelikeskustelut.

Seminaaripäivän puheenvuoroissa korostui yhdessä tekeminen, verkostoituminen. Yksin puurtamalla on vaikea edetä ja saada bisnestä menestymään. Kuulostaa kliseeltä, mutta totta se vain on. Liikemies Pekka Viljakainen totesi skype-yhteyden kautta suoraan Siperiasta, että jos venäläisten kanssa aikoo tehdä kauppaa, on oltava luottosuhteet. Suhteiden luominen vaatii aina aikaa ja vaivaa, ja tässä vaivannäössä suomalaisilla olisi petrattavaa niin Venäjän kuin muunkin maailman markkinoilla, ehkä myös kotimaassa.

Kuvakavalkadi torstai-päivältä:

TID Business Forum seminaari 8.3.2018
Juontajat Point Collegen rehtori Sari Gustafsson ja lehtori Bryan Roberts.
Juontajat Point Collegen rehtori Sari Gustafsson ja lehtori Bryan Roberts.
Porvoon kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz avasi seminaarin.
Enston toimitusjohtaja Ari Virtanen puhui megatrendeistä.
Clonet Oy:n yrittäjä-omistaja Sari Siitonen tuo clenatechin yrityksen arkeen.
Cleantech-toimialajohtaja Ilkka Homanen Business Finlandista: cleantech mahdollistaa uusia markkinoita.
Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen tietää käytännön Venäjän-kauppaan liityvät sudenkuopat ja neuvot.
Venäjän Suomen-suurlähettiläs Pavel Kuznetsov näkee Suomen ja Venäjän yhteistyön mahdollisuuksia erityisesti ns puhtaassa teknologiassa.
East meets West -keskustelussa East Officen ja Nordic West Officen toimitusjohtajat Ilkka Salonen (vas) ja Risto EJ Penttilä.
Suomen ja Venäjän kauppasuhteet puhuttivat panelisteja Tehdassalissa.
Virtuaalivaluutta – monipolvinen teema. Toimittaja Outi Airaksinen haastattelee Finanssivalvonnan digitalisaationasiantuntija Hanna Heiskasta.

Vastaa