Itä-Uudenmaan parhaat

Yritysmessuja viritetään Porvoossa uudestaan parinkymmenen vuoden jälkeen. Nyt hihat on kääritty silmällä pitäen 8.-10.3.2018 TID Business Forumia, jonka osana Yritysmessut järjestetään Porvoon Taidetehtaalla. Vastuullisena järjestäjänä on TT-Tuulet Kustannus Oy.

Järjestäjän puolelta messuvastaavana toimii monille porvoolaisille tuttu Sirpa Hanska, jolla vastaavien messutapahtumien organisointi on jo syvällä selkäytimessä. Hän ideoi aikanaan Porvoon Yritysmessut, jotka toteutuivat Nimbus-kauppakeskuksessa vuosina 1995-1999. Vuosittainen mittava tapahtuma jatkui vielä Porvoon urheiluhallilla ja sen jälkeen Kokonniemen urheiluhallilla vuosina 2000-2005.

  • Edellisiä messuja tein päätyöni ohessa. Nyt pääsen tekemään täysillä ja messuosastojen myynti onkin jo hyvässä vauhdissa. Ehkä olen vähän yllytyshullukin, mutta tavattoman innostunut herättämään Yritysmessut taas eloon, Sirpa Hanska kertoo.

Ilmassa on siis jonkin verran nostalgiaa, mutta ajat ovat toki jo toiset ja TID Business Forumin yhteydessä Porvoon Yritysmessut kiinnittyvät vahvasti tämän ajan tarpeisiin. TID Business Forumin tavoitteena on innostaa ja tukea itäisen Uudenmaan elinkeinoelämää ja sitä kautta buustata koko alueen elinvoimaa.

Itäisen Uudenmaan parhaimmistoa

Yritysmessuilla nähdään laaja otos alueen yritysten parhainta antia. Perjantaille ja lauantaille 9.-10.3.2018 osuvat messupäivät ovat yleisölle avoimia – sisäänpääsymaksua messuille ei ole.

  • Messuilla yritykset myyvät suoraan omia tuotteitaan ja palveluitaan. Tavoitteemme on saada paikallisyrityksiä esille ja yleisölle tarjontaa monipuolisesti muun muassa rahoituksen, rakentamisen, sisustuksen ja hyvinvoinnin aloilta.

Sirpa Hanska tähdentää myös Taidetehtaan keskeistä sijaintia ja hyviä pysäköintimahdollisuuksia.

Ensi maaliskuun Yritysmessujen osastopaikat vahvistetaan vuodenvaihteen molemmin puolin ja yritykset saavat heti näkyvyyttä markkinoinnissa. Osastopaikasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Sirpa Hanskaan puh. 044-2385016, tidforum@tuulet.fi.

Koko TID Business Forum -tapahtumassa uutta ovat Yritysmessujen lisäksi TID Media Cafén paneelikeskustelut ja haastattelut. Luvassa suoraa puhetta suorana lähetyksenä. #tidforum

Dynaamiset organisaatiot yritysten tueksi

Toista kertaa järjestettävän TID Business Forumin pääteemoina ovat cleantech ja Venäjän kauppa, joihin syvennytään torstaina 8.3.2018 seminaariluennoilla.

Oma osa-alueensa tapahtumassa on E4B – Experts for Business eli asiantuntijat yritysten ja yrittäjien palveluksessa. Yrittäjillä ja yritysten avainhenkilöillä on tapahtumassa mahdollisuus kartoittaa eri organisaatioiden palveluita ja keskustella asiantuntijoiden kanssa. E4B sopii myös yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville.

TID Business Forum on itäisellä Uudellamaalla ensimmäinen talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä suurtapahtuma. Se järjestettiin ensimmäisen kerran viime maaliskuussa, jolloin seminaarissa oli puhujia Suomen elinkeinoelämän huipulta. Mukana olivat ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, St1 perustaja ja omistaja Mika Anttonen, Kansainvälisen kauppakamari ICC:n maajohtaja Timo Vuori, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sekä tietokirjailija ja liikkeenjohdon konsultti Timo Rope (Rope-yhtiöt). Lisäksi Iso-Britannian Suomen suurlähettiläs Sarah Price kertoi kansainvälisesti paljon puhuttaneesta Brexitistä. Puheenvuorot Youtubessa: TID Business Forum.

Tulevan seminaarin pääyhteistyökumppanit ja puhujat julkistetaan myöhemmin.

Teksti ja kuva: Tuula Lukic 12.12.2017

Vastaa